A més dels plats de la carta, al Restaurant Can Jaume disposem tots els dies de l’any d’una gama de menús degustació de temporada per adults, i uns menús infantils per als més petits, i un menú petit gourmet per als que encara són joves però volen fer gaudir al paladar.

 

Menú degustació temporada de tardor

Del mar i de l’hort, producte autòcton i de qualitat a la taula i ben cuinat, amb molta cura i selecció és com fem, per a cada temporada, els menús degustació.

 

 

I si ets del Club Gourmet, recorda que el dia de teu aniversari, si vens acompanyat a celebrar-lo amb nosaltres, el teu menú degustació et sortirà de franc, així que si encara no ets soci, fes-te'n clicant aquí.

 

Menú per a grups

Dinars o sopars amb amics? Dinars o sopars amb família? Sempre a l'hivern, DINARS O SOPARS A CAN JAUME.

I si pot ser a peu de platja, molt millor, i per aquesta durant tot l'any posem a la vostra disposició en nostre servei de menús per a grups, a on prèvia reserva,  us fem un menú adaptat al vostre gust i a la vostra butxaca.

 

Si vols conèixer la nostra proposta gastronòmica per a celebracions i casaments clica aquí

Menú petit gourmet

També els més petits tenen el morro fi, i per aquesta raó tenim el nostre menú petit gourmet, un menú per als menuts però amb qualitat i bon gust, per començar a educar el paladar dels més petits.

 

I si ets del Club Gourmet, coneix el nostre pack família, a on per dos menús degustació, us en donem un menú petit gourmet de franc, pera que sortir amb la canalla sigui més fàcil. 

           Clica aqui per fer la teva reserva o truca al 93 792 69 60