A més dels plats de la carta, al Restaurant Can Jaume disposem tots els dies de l’any d’una gama de menús degustació de temporada per adults, i uns menús infantils per als més petits, i un menú petit gourmet per als que encara són joves però volen fer gaudir al paladar.

 

Menú degustació temporada d'estiu 

Del mar i de l’hort, producte autòcton i de qualitat a la taula i ben cuinat, amb molta cura i selecció és com fem, per a cada temporada, els menús degustació.

 

Menú d'estiu

 

Menú sopar a la fresca - A partir del 23 de juny, tots els divendres i dissabtes

 

Per aquests dies d'estiu tenim la millor combinació per gaudir de la nostra terrassa a peu de platja, entre una bona companyia i un bon àpat.

 

 

 

I si ets del Club Gourmet, et convidem al primer gin tònic de la nit.

 

 Menú per a grups

Dinars o sopars amb amics? Dinars o sopars amb família? Sempre a l'hivern, DINARS O SOPARS A CAN JAUME.

I si pot ser a peu de platja, molt millor, i per aquesta durant tot l'any posem a la vostra disposició en nostre servei de menús per a grups, a on prèvia reserva,  us fem un menú adaptat al vostre gust i a la vostra butxaca.

 

Si vols conèixer la nostra proposta gastronòmica per a celebracions i casaments clica aquí

 

Menú petit gourmet

També els més petits tenen el morro fi, i per aquesta raó tenim el nostre menú petit gourmet, un menú per als menuts però amb qualitat i bon gust, per començar a educar el paladar dels més petits.

 

Menú Petit Gourmet

 

I si ets del Club Gourmet, coneix el nostre pack família, a on per a dos menús degustació, us en donem un menú petit gourmet de franc, per a que sortir amb la canalla sigui més fàcil.

 

 

Clica aqui per fer la teva reserva o truca al 93 792 69 60