A més dels plats de la carta, al Restaurant Can Jaume disposem tots els dies de l’any d’una gama de menús degustació de temporada per adults, uns menús infantils per als més petits, i un menú petit gourmet per als que encara són joves però ja volen fer gaudir al paladar.

 

Menú degustació temporada de primavera

Del mar i de l’hort, producte autòcton i de qualitat a la taula i ben cuinat, amb molta cura i selecció és com fem, per a cada temporada, els menús degustació.

 

 

I si ets del Club Gourmet, recorda que el dia de teu aniversari, si vens acompanyat a celebrar-lo amb nosaltres, el teu menú degustació et sortirà de franc, així que si encara no ets soci, fes-te'n clicant aquí.

 

Menú per a grups

Dinars o sopars amb amics? Dinars o sopars amb família? Sempre a l'hivern, DINARS O SOPARS A CAN JAUME.

I si pot ser a peu de platja, molt millor, i per aquesta durant tot l'any posem a la vostra disposició en nostre servei de menús per a grups, a on prèvia reserva,  us fem un menú adaptat al vostre gust i a la vostra butxaca.

 

Si vols conèixer la nostra proposta gastronòmica per a celebracions i casaments clica aquí

Menú petit gourmet

També els més petits tenen el morro fi, i per aquesta raó tenim el nostre menú petit gourmet, un menú per als menuts però amb qualitat i bon gust, per començar a educar el paladar dels més petits.

 

I si ets del Club Gourmet, coneix el nostre pack família, a on per dos menús degustació, us en donem un menú petit gourmet de franc, pera que sortir amb la canalla sigui més fàcil. 

           Clica aqui per fer la teva reserva o truca al 93 792 69 60