Receptes

Peus de porc amb llagosta i carxofes

Ingredients 1 llagosta de 350-400 grams, 2 peus de porc, fondo fosc (caldo de Carn), 5 peces de carxofa del Maresme, porro i ceba, pastanaga,vi blanc, all, sal i pebra…

Pastís d'escalivada

Ingredients 3 pebrots vermells, 5 albergínies, 3 cebes de figueres mitjanes, 1/2 litre de llet, 4 ous, sal, pebre i 1 dent d'all. Preparació Escalivar els pebrots, albergínies (punxar-les amb…

Sorbet de llimona amb menta

Ingredients 300ml de suc de llimona, 430ml d'aigua, 105gr de sucre, 2gr de pell de llimona, fulles de menta, 3 clares d'ou Preparació Posar l'aigua amb el sucre i les…

Suprema de llobarro a la marinera

Ingredients 1 suprema de Llobarro salvatge, 1 pastanaga, 1 unitat de porro, 1 ceba, 1 cabeça d'all, 100 grs de crancs, 100grs de gambes, 10 tomàquets madurs grossos, sucre, sal,…

Cuixa de cabrit farcida de foie

Ingredients 1 cuixa de cabrit, un tros de fetge d'ànec, sal, pebre, pastanaga, tomàquet, ceba i all Preparació Treure l'os d'una punta obrint la cuixa Posar a dins el tros…

Torró de cafè amb Cointreau

Ingredients 650ml de nata líquida, 40gr. de cafè soluble, 1.100gr de cobertura negra (manteca de cacao 60% mínim), 150ml de Cointreau i 150gr de mantega Preparació Fer bullir la nata…