Receptes

Bacallà de quaresma

Ingredients (per a 4 persones) 2 talls de bacallà, 4 ous, 1/2kg de pèsols de Llavaneres, panses, fumet de peix, 4 cebes, 4 tomàquets madurs, all , ametlla, oli d'oliva,…

Torrada de coca amb calçot al romesco

Ingredients (per a 1 persona) 3 llesques de coca, 3 calçots, salsa romesco. Per a la salsa romesco: 10 nyores, 2 cebes de figueres, 2 pebrots vermells, 4 tomàquets madurs,…

Garrinet amb milfulles de tòfona

Ingredients (per a 1 persona) 450grs. de garrinet (godall), llard, sal, pebre, 4 unitats de patata, tòfona negra, 10gr. de mantega i 500cl de nata líquida. . Preparació Per als…

Calamars farcits de rossinyols

Ingredients (per a 4 persones) 8 calamars, quatre grapats de rossinyols, 1Kg de carn de porc i vedella picada (50%), 3 cebes, 1 pebrot vermell, 2l. de fumet de peix,…

Llenguado amb saltejat de rossinyols

Ingredients (per a 1 persona) 1 llenguado, un grapat de rossinyols i trompetes de la mort, cansalada viada, all, oli, sal gruixuda i pebre negre. Preparació Netejar el llenguado i…

Esqueixada de bacallà

Ingredients (per a 2 persones) 6 lloms mitjans de bacallà per dessalar sense espines, tres tomàquets de Montserrat, una ceba grossa tendra, olives d'Aragó i oli d'oliva verge, Preparació Dessalar…

Crema de meló amb escamarlans

Ingredients (per a 4 persones) 1 Meló, 250cl crema de llet, mantega, porro, 8 escamarlans, Sal i pebre Preparació Sofregir el porro amb mantega. Pelar el meló i netejar.Abocar-ho tot…