Celebracions, aniversaris, comunions

Al Restaurant Can Jaume disposem d’un gran menjador modular per a més de 200 persones, i de tres terrasses perfectament equipades per fer qualsevol mena de celebracions.

En un espai únic i obert, a peu de platja, a on els nostres clients disposen d’un espai ample per encabir un gran grup de persones.

També ens encarreguem de tots els complements que puguis necessitar com decoracó, animadors, pastisseria, música en viu, disc jokey, inflables, etc..

I amb una cuina mediterrània d'alta qualitat tradicional i innovadora amb ingredients autòctons i que té un gran reconeixement a tot el Maresme.

Tu ens dius quina és la teva idea i quin és el teu pressupost i nosaltres t’oferirem un servei a mida totalment adaptat a les teves necessitats. 

 


PROPOSTES GASTRONÒMIQUES PER A LES TEVES CELEBRACIONS (ANIVERSARIS, COMUNIONS, BATEJOS, FAMÍLIES, ....)


 

  

 


 

PROPOSTES GASTRONÒMIQUES PER AL TEU CASAMENT


 

Si ets dels que has decidit donar el pas de la felicitat amb la parella, i vols fer-ho sense preocupacions però assegurant-te que serà inoblidable per tu i els teus, posa't en les nostres mans i escull alguna d'aquestes propostes gastronòmiques que posem al teu abast.

 

  

Clica aqui per fer la teva reserva o truca al 93 792 69 60