Bacallà de quaresma
Última modificación:

Ingredients (per a 4 persones)
2 talls de bacallà, 4 ous, 1/2kg de pèsols de Llavaneres, panses, fumet de peix, 4 cebes, 4 tomàquets madurs, all , ametlla, oli d’oliva, sal i sucre.
Preparació
- Bullir els ous i un cop cuits, refredar i pelar.
- Fregir el bacallà en l’oli ben calent i refredar.
- En el mateix oli fer un sofregit amb la ceba ratllada; quan estigui confitada afegir el tomàquet ratllat i acabar de confitar tot junt. Corregir de sal i sucre.
- Un cop tenim el sofregit hi afegirem el fumet de peix i el deixarem coure uns minuts.
- Ajuntar-hi els pèsols amb les panses, coure-ho uns minuts i afegir el bacallà i els ous a meitats.
- Acabar de coure amb la picada d’all i ametlla tenint cura de que el bacallà no es desfaci.
- Corregir de sal i servir.