Bacallà de quaresma

Última modificación:
bacalla quaresma web -

Ingredients (per a 4 persones)


2 talls de bacallà, 4 ous, 1/2kg de pèsols de  Llavaneres, panses, fumet de peix,  4 cebes, 4 tomàquets madurs, all , ametlla, oli d’oliva, sal i sucre. 
  

Preparació

  • Bullir els ous i un cop cuits, refredar i pelar.
  • Fregir el bacallà en l’oli ben calent i refredar.
  • En el mateix oli fer un sofregit amb la ceba ratllada; quan estigui confitada afegir el tomàquet ratllat i acabar de confitar tot junt. Corregir de sal i sucre.
  • Un cop tenim el sofregit hi afegirem el fumet de peix i el deixarem coure uns minuts.
  • Ajuntar-hi els pèsols amb les panses, coure-ho uns minuts i afegir el bacallà i els ous a meitats.
  • Acabar de coure amb la picada d’all i ametlla tenint cura de que el bacallà no es desfaci.
  • Corregir de sal i servir.