Cumpleaños, bautizos y comuniones
Menús
Comida para celebraciones
En el Restaurante Can Jaume disponemos de un gran comedor modular para más de 200 personas , y de tres terrazas perfectamente equipadas para realizar cualquier tipo de celebraciones.
En un espacio único y abierto, a pie de playa, donde nuestros clientes disponen de un espacio amplio para albergar a un gran grupo de personas.
También nos encargamos de todos los complementos que puedas necesitar como decoracó, animadores, pastelería, música en vivo, disco jokey, hinchables , etc.
Y con una cocina mediterránea de alta calidad tradicional e innovadora con ingredientes autóctonos y que tiene un gran reconocimiento en todo el Maresme .
Tú nos dices cuál es tu idea y cuál es tu presupuesto y nosotros te ofreceremos un servicio a medida totalmente adaptado a tus necesidades .

Menú Celebraciones n. 1
Cocina mediterránea de alta calidad tradicional e innovadora con ingredientes autóctonos y que tiene un gran reconocimiento en todo el Maresme.
Aperitiu de Can Jaume i coca torrada amb tomàquet.
Sopa Cremosa d’Escamarlans d’Arenys
Cruixents en Amanida amb Mango, Pipes Torrades i Vinagreta de Balsàmic
Múrgoles a la Crema amb Escalopa de Foie
Calamars a la Romana
Suquet de Cloïsses Gallegues amb Carxofes i Pernil d’Aglà
Han d'escollir un plat principal.
Peix:
Mandonguilles de Lluç amb Salsa Verda i Favetes Tendres
Calamarets d’Arenys Saltejats amb Pèsols de Llavaneres a la Brasa
Arrossos:
Paella Marinera Pelada
Arròs amb Verdures del Maresme, Morro de Bacallà i Botifarra Negra
Carn:
Ossobuco de Porc Ibèric Confitat amb Verdures de Temporada
Filet de Vedella a la Brasa amb Oli de Pebre Negre i Flor de Sal
Assortit de Pastisseria de Can Jaume
Raimat Clamor Blanc
Faustino Ribera
Aigües

Menú Celebraciones n. 2
Cocina mediterránea de alta calidad tradicional e innovadora con ingredientes autóctonos y que tiene un gran reconocimiento en todo el Maresme.
Aperitiu de Can Jaume i coca torrada amb tomàquet.
Sopa Cremosa Gambes d’Arenys
Amanida de Pèsols de Llavaneres amb Ou Escumat i Gambetes a l’Allada
Encenalls de Carxofes Cruixents
Xipirons Saltejats amb Alls Tendres Confitats
Musclos a la Brasa
Han d'escollir un plat principal.
Peix:
Suprema de Rap al Suau Romesco amb Llit de Calçots a la Brasa
Farcellets de Salmó Fresc amb Espàrrecs Verds i Salsa de Idiazàbal
Arrossos:
Paella Marinera amb Llagosta
Arròs Negre amb Sípia i Xipirons
Carn:
Hamburguesa d’Ànec amb Foie i Reducció de Pedro Ximénez
Espatlleta de Cabrit a Cuita Baixa Temperatura amb Patates Laminades
Assortit de Pastisseria de Can Jaume
Raimat Clamor Blanc
Faustino Ribera
Aigües

Menú Celebraciones n. 3
Cocina mediterránea de alta calidad tradicional e innovadora con ingredientes autóctonos y que tiene un gran reconocimiento en todo el Maresme.
Aperitiu de Can Jaume i Coca Torrada amb Tomàquet
Peça de Garoina Farcida i Gratinada
Niu de Mongetes Tendres amb Vieira, Cruixent de Pernil i Vinagreta de Taronja
Croquetes Cremoses de Pernil d’Agla
Seitons d’Arenys Fregits
Suquet de Cloïsses Gallegues amb Salsa Verda i Carxofes
Han d'escollir un plat principal.
Peix:
CiATell de Lluç amb Allada i Vinagre de Xerès Envellit
Kokotxes de Bacallà i Cloïsses Gallegues amb Salsa Verda i Pernil d’Agla
Arrossos:
Paella Marinera Pelada
Fideus Caldosos amb Llamàntol
Carn:
Pollastre de Pagès Rostit amb Escamarlans d’Arenys
Galta de Porc Ibèric Glacejada amb Vi del Priorat
Assortit de Pastisseria de Can Jaume
Raimat Clamor Blanc
Faustino Ribera
Aigües

Menú Celebraciones n. 4
Cocina mediterránea de alta calidad tradicional e innovadora con ingredientes autóctonos y que tiene un gran reconocimiento en todo el Maresme.
Aperitiu de Can Jaume i Coca Torrada amb Tomàquet
Piruleta de Parmesà amb Pipes Torrades
Farcellet d’Amanida de Cranc amb Blat de Moro
Broxeta de Llagostí Cruixent amb Suau Romesco
Han d’escollir un Entrant:
Amanida d’Alvocat amb Gambetes i Vinagreta de Llimona
Favetes Tendres amb Salmó Marinat i Vinagreta de Tòfona Negra
Peça de Cabdells amb Anxoves del Cantàbric
Han d’escollir un Plat Principal
Peix:
Ciatell de Lluç amb Allada i Vinagre de Xerès Envellit
Kokotxes de Bacallà i Cloïsses Gallegues amb Salsa Verda i Pernil d’Agla
Arrossos:
Paella Marinera Pelada
Fideus Caldosos amb Llamàntol
Carn:
Pollastre de Pagès Rostit amb Escamarlans d’Arenys
Galta de Porc Ibèric Glacejada amb Vi del Priorat
Assortit de Pastisseria de Can Jaume
Raimat Clamor Blanc
Faustino Ribera
Aigües
